Optredens tijdens Koninginnedag en Dodenherdenking

VELP – Op woensdag 30 april zullen de beide Harmonieorkesten in het kader van de fusie gezamenlijk deelnemen aan de Aubade.
 
Deze Aubade vindt plaats op het Overtuin-plein te Velp en vangt aan om 9:45 uur. De Aubade wordt vervolgd met een Koninginnedagconcert door de beide Harmonieorkesten op dezelfde locatie.
 
Het Malletkorps verleent haar medewerking aan de Koninginnedag in Oosterbeek. Zij zullen in samenwerking met Muziekvereniging Jubal een optreden aldaar verzorgen. Het Malletkorps is momenteel hard op zoek naar leden om de melodische slagwerkinstrumenten bespeeld te krijgen (of daarvoor opgeleid willen worden). Zodra zij leden voor deze instrumenten hebben gevonden, zijn zij weer in staat om zelfstandig optredens te verzorgen.
 
Dit jaar verlenen beide Muziekverenigingen ook hun medewerking aan de Dodenherdenking op zondag 4 mei. De beide Harmonieorkesten en het Malletkorps zullen hierbij aanwezig zijn. De Dodenherdenking vindt traditioneel plaats bij het monument aan de Vijverlaan in het Villapark. De aanvang is 19:45 uur.

Geef een reactie