Live muziek tijdens Velps Dorpsfeest

VELP – Op zondag 10 september zijn bij kasteel Biljoen in Velp vanaf 13:00 uur diverse live-muziek optredens te horen en te zien. “Harmonie Unisono Velp” treedt twee keer op vóór de bordestrap van het kasteel, een heel bijzondere locatie voor een buitenconcert. De optredens van “Harmonie Unisono” worden afgewisseld door de “Bigband Dieren”.
Op de feestweide naast de Van Spaenallee speelt het “PretOrkest Zo Toeter Als” vrolijke feestmuziek. De feestmiddag wordt afgesloten door de “Guus Tangelder Bigband” met medewerking van Thijs van Leer.

450 jaar gemeente Rheden
Deze muzikale optredens zijn in het kader van de viering van het 450-jarig bestaan van de gemeente Rheden. Naast de muziek zijn er vanaf 12:30 uur allerlei prachtige activiteiten en bezienswaardigheden. Het feest is de afgelopen maanden georganiseerd in samenwerking van zo’n 50 Velpse verenigingen en organisaties.
De komende weken is in elk van de zeven Rhedense dorpen een speciaal dorpsfeest. Velp trapt als eerste dorp af met een groots dorpsfeest waarbij iedereen van jong tot oud welkom is.

Geef een reactie