Jubilarissen Harmonie Unisono Velp en 25-jarig jubileum Stichting OPA

VELP – Zaterdag 5 november was een bijzondere dag voor Harmonie Unisono Velp. Op deze zaterdag hield de muziekvereniging haar jaarlijkse feestavond. Dit jaar stond deze avond in het teken van diverse jubilea.
 
Allereerst is het 25 jaar geleden dat Stichting OPA is opgericht door Jan van der Pol. Stichting OPA is een stichting die zich ondermeer bezig houdt met het inzamelen van oud papier. De stichting ondersteunt met de opbrengst muziekvereniging Harmonie Unisono Velp. In de beginjaren haalde de stichting 4 dagen per week oud papier op in Velp. Door het wegvallen van inzamelaars i.v.m. ouderdom en gezondheid wordt er nu maandelijks papier opgehaald.
 
Ter gelegenheid van het 25 jarige bestaan heeft Stichting OPA een check voor de aanschaf van 2 nieuwe bassen aan Harmonie Unisono Velp geschonken.
 
Tevens kregen 5 leden op deze avond een speldje voor hun lidmaatschap van de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen. De volgende leden hebben een speldje gekregen: Jacqueline Grotenhuys 12½ jaar lid, Connie van der Pol-van Ginneken 25 jaar lid, Henny van der Pol 40 jaar lid, Gerard van Zwam 40 jaar lid en Bert Snellenberg 50 jaar lid. De laatste vier leden zijn zelfs gedurende de gehele periode lid van een van de twee gefuseerde verenigingen geweest die uiteindelijk tot Harmonie Unisono Velp heeft geleid.

Geef een reactie